Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"

Meer afbeeldingen

  • Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"
  • Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"

  • 40” x 9.6” Single Kick Deck
  • 69mm x 55mm 78A PU cast blue wheels
  • ABEC 9 Chrome Bearings
  • 7 Ply Canadian Maple
  • 7” Aluminium Trucks
€ 205,00

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6"

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6" heeft een klassieke vorm die al sinds het begin van het skateboarden wordt gebruikt.

Osprey Wood Grad - Longboard 40" X 9.6" heeft een Teardrop als vorm wat al jaren bekend staat als meest stabiele longboard. Het is dus een ideaal longboard als u net begint met skateboarden.

Het board heeft een mooie houten kleur wat overloopt in rood en uiteindelijk naar turquoise. Het is uiteindelijk afgewerkt met grote en zachte baby blauwe wieltjes.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel