Meer afbeeldingen

  • Osprey Paint Blue 22
  • Osprey Paint Blue 22

Osprey Paint Blue 22" Retro Plastic Skateboard - SK0031

  • 22" x 6" Kick Tail Deck
  • Plastic deck with waffle no slip pattern
  • Flat with kick tail
  • 3” aluminium trucks
  • 59mm x 45mm PU wheels
  • SHR (Super High Rebound), 78A (Soft) wheels
  • Chrome ABEC 9 precision bearings
  • 95A cushion
€ 87,50

Uitgebreide Beschrijving

De Osprey Paint Blue 22" Retro Plastic Skateboard is een stukje historie uit de skatewereld. De retro plastic skateboards zijn grappig, maar ook nog een praktisch en in zoveel vette kleuren verkrijgbaar

De Osprey Paint Blue 22" Retro Plastic Skateboard is ideaal voor alledaagse ritten naar de winkels, school of strand. De Osprey Skateboard is uitgerust met soft wheels voor een betere rijervaring

Zijn kleine formaat is ideaal voor het opbergen of meedragen van de retro skateboard. De De Osprey Paint Blue 22" Retro Plastic Skateboard wordt compleet geleverd met trucks en bearings.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel