Osprey Eagle 42" Longboard

Meer afbeeldingen

  • Osprey Eagle 42" Longboard
  • Osprey Eagle 42" Longboard

Osprey Eagle 42" Longboard

  • Afmeting deck: 42” x 9.5” Twin Tip Concave Deck
  • Materiaal deck: 5 Ply Bamboo
  • Wielen: 69mm x 50mm SHR 82A PU Blue Wheels
  • Lagers: ABEC 9 Chrome Bearings
  • Trucks: 7” Aluminium Drop Through Truck's
€ 205,00

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Eagle 42" Longboard

Osprey Eagle - Longboard 42" X 9.5 wordt gekenmerkt door het eigengemaakte design van Osprey. Op het board staat een slang met de tekst: 'In Skate We Trust'. Het deck is afgemaakt met zwarte grip met een uitgesneden stuk waar het logo van Osprey op staat. Het deck van de Osprey 42" Eagle is gemaakt van Bamboo.

Osprey Eagle - Longboard 42" X 9.5 zorgt er voor dat er totaal geen wheelbite mogelijk kan zijn. Door de cutouts in het deck en de drop through truck montage kun je gemakkelijk diepe carves maken. Het lage zwaartepunt van het deck door de drop through truckmontage maakt het board ook geschikt om te downhillen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel