Osprey 40" Pintail Longboard - Spectrum

Meer afbeeldingen

  • Osprey 40" Pintail Longboard - Spectrum

Osprey 40" Pintail Longboard - Spectrum

  • ABEC 9 chromen lagers
  • 40" x 9,6" Single Kick Deck
  • 7 inch JJ7 Trucks
  • 7 PLY Canadese Esdoorn
  • 75mm x 55mm 80A PU Gegoten groene wielen
€ 205,00

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 40" Pintail Longboard - Spectrum

De Osprey Spectrum Pintail Longboard besloten vorm zorgt ervoor dat dit board ideaal is voor beginners of gevorderde beginners. Door de pintail reageert het board goed op je bewegingen. Er zit ook extra grip tape op, zodat het moeilijker is om je grip te verliezen op het board. Als je wilt leren boarden en wilt opvallen, is dit het ideale longboard om te beginnen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel