Osprey 38" Stripe Downhill Longboard

Meer afbeeldingen

  • Osprey 38" Stripe Downhill Longboard
  • Osprey 38" Stripe Downhill Longboard
  • Osprey 38" Stripe Downhill Longboard trucks
  • Osprey 38" Stripe Downhill Longboard wielen

Osprey 38" Stripe Downhill Longboard

  • Deck:38” x 10.3” Twin Tip Deck
  • Wielen 83mm x 52mm 78A PU Cast White Wielen
  • Lagers: RS ABEC 9 High Speed Bearings
  • Materiaal deck: 7 PLY Canadian Maple
  • Trucks: 8 Inch Aluminium KPO5 Truck
€ 112,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 38" Stripe Downhill Longboard

De Osprey Stripe Downhill Longboard presteert geweldig! Met de benodigde weerstand en stijfheid, cruise je lekker door de stad. De onderkant van het board is bedekt met de kleuren blauw, geel en rood. Deze kleuren maken het board helemaal af!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel