Klantenservice

LongboardCenter.eu is jouw winkel voor longboard artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt LongboardCenter.eu alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht je contact willen opnemen met LongboardCenter.eu dat kan dat op de volgende manieren: 

Telefonisch: 085-0493370 
Mobiel: 06-10429676
Per email: verkoop@longboardcenter.eu 
Per brief: Afdeling Klantenservice, Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel.

Retourformulier

Heb je je bedacht? LongboardCenter.eu biedt jouw de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door LongboardCenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door jou retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier

 

Een brief naar LongboardCenter kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel
 
Betaalinformatie
LongboardCenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake LongboardCenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.