Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus

Meer afbeeldingen

  • Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus
  • Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus

  • 39” x 9” Twin Tip Concave Deck
  • 70mm x 51mm 80A PU Cast Red Wheels
  • ABEC 9 Chrome Bearings
  • 7 PLY Canadian Maple
  • 7” JJ7 Drop Through Trucks
€ 205,00

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus is een super tof longboard met een geweldig design. De longboard is erg breed waardoor er genoeg ruimte is om van alles mee te doen. Freestyling, cross-stepping of spelen met de gewichtsverdeling behoort tot de mogelijkheden

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru - Nexus heeft een breed deck waardoor het een stabiel board is. Daardoor is het een ideaal board voor beginners om de beginselen onder de knie te krijgen. Ook voor de wat meer gevorderden is het een uitermate geschikt board. De wielen in het board zijn 'vrij' waardoor wheel bite niet mogelijk is.

De naam Nexus doet al vermoeden dat het verschillende aspecten verbind. Als je jouw bestaande skills verbindt met dit board zal je makkelijker nieuwe tricks leren, maar ook meer controle krijgen. Een longboard voor iedereen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel