Underline - Cruiser 32.5" X 9.25"

Meer afbeeldingen

  • Underline - Cruiser 32.5" X 9.25"
  • Underline - Cruiser 32.5" X 9.25"

Osprey Underline - Cruiser 32.5" X 9.25"

  • Deck: 27.5” x 8” Classic Cruiser Deck
  • Wielen: 60mm x 45mm 78A Geel & Turquoise wielen
  • Bearings: ABEC 9 Chromen Bearings
  • 7 laags koudgeperste Canadese Esdoorn
  • Truck:7” Aluminium Truck
  • Risers: 6mm Rubber Risers
€ 93,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Underline - Cruiser 32.5" X 9.25"

De Osprey Underline - Cruiser 32.5" X 9.25" is voorzien van een wit, turkoois, geel en rood penseelstreek ontwerp met afwisselend wielen en blauwe grip tape . Met dit opvallende design steel jij gegarandeerd de show. Door de kleine wielbasis kan je snel reageren op onverwachte situaties en obstakels. Ideaal voor bijvoorbeeld in de stad! Dit sterke board is voorzien van zachte wielen. Door zijn kleine formaat berg je deze Osprey cruiser eenvoudig om of neem je hem eenvoudig met je mee

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek