Surfshop Cadzand

  • Boarden
  • Kites en vliegers
  • Wetsuites
  • Waterdichte tassen en nog veel meer

Surfshop Cadzand

Welkom in de surfshop van Cadzand! Hier begint de zoektocht naar surfgear voor elke actieve surfer. Hou jij van kwaliteit en ben je opzoek naar een surfshop in de buurt van Cadzand? Dan is Cadzand surfshop de plek voor jou. Hier kun je terecht voor boarden, kites, vliegers en natuurlijk wetsuits. Ook de bijbehorende kleding en zonnebrillen liggen hier voor je klaar. Naast de verkoop van een uitgebreid assortiment producten voorzien we je ook van de nodige lessen in kitesurfen en longboarden. Bekijk snel onze website en kies het board dat het beste bij je past.


Ons assortiment surf en kite artikelen

Ruime keuze, veel verschillende kleuren en de beste kwaliteit. Zo kan het assortiment van onze Cadzand Surfshop worden omschreven. Er is met veel zorg gekozen voor de huidige producten in het uitgebreide assortiment. Een divers aanbod zorgt ervoor dat iedereen tevreden de winkel uitloopt. Ben je een startende surfer en ben je opzoek naar hulp en advies? Laat je dan eens goed informeren over de mogelijkheden en het board dat echt goed bij je past. Iedere surfer is hier op de juiste plek voor goede producten voor een aantrekkelijke en eerlijke prijs.

Kitesurfen

Als kitesurfer houdt men van vrijheid op het water en in de natuur. Zou u graag willen kitesurfen maar weet u niet waar u moet beginnen? Een kitesurf clinic is een eerste verstandige stap in dit proces.. Wij raden het zeker aan om eerst een cursus te volgen en helpen u graag een eindje op weg. Wij zijn gecertificeerde IKO (international kiteboard organisation) kitesurf instructeurs en kunnen iedereen helpen, van beginners tot gevorderden. Dit betekent dat wij volgens een veilige en leerzame manier u stap voor stap begeleiden tot geheel zelfstandige kiter! U kunt deelnemen aan een kitesurf clinic in de periode van mei tot en met oktober en kiezen voor losse lessen , een complete cursus, privé lessen of u kunt met tweetallen deelnemen. Tot ziens in Cadzand!

Openingstijden:

De winkel is momenteel gesloten

Telefonisch zijn wij gewoon dagelijks bereikbaar!

 

Surfshop Cadzand

Boulevard de Wielingen 66-25
4506 JL Cadzand
Telefoon 085-0493370