Riviera 41 Ride Free Drop Through

Meer afbeeldingen

  • Riviera 41 Ride Free Drop Through

Riviera 41" Ride Free Drop Through

  • Riviera longboard
  • Lengte deck: 105 cm / 41.3"
  • Breedte deck: 22 cm / 8.6"
  • Constructie: Bamboo + Birch
  • Mounting: Drop-through
  • Gebruik: Cruising
  • Trucks: Paris V2 180mm trucks
  • Wielen: Divine Street Slayer wheels
  • Bearings:Riviera Abec 5 bearings
€ 229,95
€ 209,95

Uitgebreide Beschrijving

Riviera 41" Ride Free Drop Through

Wil jij graag gaan beginnen met longboard? Dan zit je goed met dit Riviera longboard! Je kunt met dit Drop through longboard alle kanten op! Cruisen, long distance en zelfs slliden. Door het lange deck is hij ook prima geschikt om te dancen. Echter wil je als je gaat dancen misschien eerder een deck zonder cut outs rondom de wielen. Met dit Riviera longboard kun je zelf ontdekken welke discipline binnen het longboarden jouw voorkeur heeft. Zeker om lekker rond de cruisen, zowel lange als kort afstanden, rijdt dit Riviera longboard heerlijk! De duurzame kwaliteit van de Riviera longboards zorgt ervoor dat jij heel wat jaartjes vooruit kan.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek