Riviera 41.5 Sea Snake Drop Through

Meer afbeeldingen

  • Riviera 41.5 Sea Snake Drop Through

Riviera 41.5" Sea Snake Drop Through

  • Riviera longboard
  • Lengte deck: 105cm / 41.5"
  • Breedte deck: 24cm / 9.5"
  • Constructie: Bamboo + Birch
  • Mounting: Drop-through
  • Gebruik: Cruising
  • Trucks: Paris Trucks – 180mm
  • Wielen: Divine Street Slayers 72mm / 81a
  • Bearings: Abec 5 Speed Bearings
€ 239,95
€ 219,95

Uitgebreide Beschrijving

Riviera 41.5" Sea Snake Drop Through

Dit spimple en kleurijke Riviera drop throug longboard heeft een nieuwe shape en is zo gemaakt dat hij lijkt op een klassieke drop-trough. De symmetrische nose en tail zijn super voor snelheid en freeriding maar ook voor street riding erg fijn zijn. De bamboo constructie zorgt voor de perfecte hoeveelheid flex voor de bovengenoemde stylen.

Door zijn lage model is hij voor zowel jong als oud erg fijn en stabiel.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek