Riviera 40" Essence - Pintail longboard

Meer afbeeldingen

  • Riviera 40" Essence - Pintail longboard

Riviera 40" Essence - Pintail longboard

  • Riviera longboard
  • Lengte deck: 102 cm / 40"
  • Breedte deck: 23cm / 9"
  • Constructie: Bamboo + Birch
  • Mounting: Top-mount
  • Gebruik: Cruising
  • Trucks: Trucks: Paris V2 180mm
  • Wielen:Divine Road Rippers 70mm 78a
  • Bearings:Abec 7
€ 199,95
€ 189,95

Uitgebreide Beschrijving

Riviera 40" Essence - Pintail longboard

Dit leuke Riviera pintail longboard is voorzien van een bamboo deck dus heeft een fijne flex. Het lange concave deck bestaat uit een gelamineerde bamboo sandwich, deze constructie geeft het longboard veel sterkte en zorgt voor een surf gevoel als je erop rijdt. Dit board is perfect voor cruisen en carven, het is een mooi oldschool boardje in een nieuw jasje.

 

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek