Osprey Tie Dye - Longboard 40" X 10"

Meer afbeeldingen

 • Osprey Tie Dye - Longboard 40" X 10"
 • Osprey Tie Dye - Longboard 40" X 10"

Osprey Tie Dye - Longboard 40" X 10"

 • 40” x 10” deck
 • 8 Ply Canadian Maple Concave Deck
 • 80S Black Grip Tape
 • 7” Aluminium Truck
 • 95A Bushing
 • SHR 82A PU Wheels with Ground Edge
 • 69 x 55mm Wheels
 • ABEC 9 Chrome Bearings
 • 6mm Rubber Risers
€ 144,95

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Tie Dye - Longboard 40" X 10"

Osprey Tie Dye - Longboard 40" X 10" heeft een retro design. De longboard lijkt erg op een old-school surfplank of wielen. Het board is inspireert op de tijd dat skateboarden zijn hoogtijdagen kenden, namelijk de jaren '70. Het board heeft mooie typische jaren '70 kleuren afgewerkt met felle gele wieltjes.

Door de brede voorkant kunt gemakkelijk uw voeten plaatsen aan de voorkant van het board. Zo kunt u makkelijk verschillende manoeuvres maken.

Het deck is gemaakt van 8 lagen Canadese esdoorn (maple). Daarmee is het een van de sterkste skateboarden. Het skateboard heeft alles wat nodig is om te skateboarden.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek