Osprey Skateboard Doublekick 31” Piranah

Meer afbeeldingen

 • Osprey Skateboard Doublekick 31” Piranah
 • Osprey Skateboard Doublekick 31” Piranah
 • Osprey Skateboard Doublekick 31” Piranah

Osprey Skateboard Doublekick 31” Piranah

 • Deck afmetingen 79cm x 20 cm
 • Double kick board, gemaakt van 2-laags Canadese esdoorn en 5-laags esdoornhout
 • Super sterk 80AB zwarte grip tape
 • Geprinte base
 • 4mm risers
 • 50 x 30 mm HR 99A PU-wielen
 • PU Cushions
 • ABEC-7 chrome lagers
 • Geschikt voor tricks. Het double kick design maakt het mogelijk om tricks te doen vanuit de nose of de tail
€ 60,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Skateboard Doublekick 31” Piranah

Door de combinatie van het door Osprey beproefde 31" bordontwerp te nemen en daar een verbluffend nieuwe premium graphic aan toe te voegen, is de Osprey Skull Sessions een hoogwaardig dubbele kick skateboard dat een scala aan topkwaliteitskenmerken waarborgt. Het board heeft een 5-laags esdoorn kern ingeklemd tussen 2 buitenste lagen gemaakt van Canadese esdoorn. Het is een lichtgewicht, maar toch stevig deck met een geweldige pop. Lichtgewicht aluminium trucks met een 4 mm riser pad helpen ook om gewicht te besparen en tegelijkertijd duurzaamheid toe te voegen en wielbijten te verminderen. Kortom: dit board is een must-have is voor skaters die hun flip tricks willen verbeteren! Deze complete setup wordt geleverd met slijtvaste 99a PU-wielen en ABEC 7-lagers en zorgt voor een soepele rit die perfect is voor het carven van bowls, het skaten van flat banks en het grinden van richels of rails!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel