Meer afbeeldingen

  • Osprey Hot Wheel -  Longboard 39
  • Osprey Hot Wheel -  Longboard 39

Osprey Hot Wheel - Longboard 39" X 9"

  • 39” x 9” Twin Tip Concave Deck
  • 7 Ply Canadian Maple
  • 70mm x 51mm SHR 82A PU Green Wheels
  • ABEC 9 Chrome Bearings
  • 7” Aluminium Drop Through Trucks
€ 154,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Hot Wheel - Longboard 39" X 9"

Osprey Hot Wheel - Longboard 39" X 9" is ontworpen in een opvallende lime-geel en zwart kleurenpallet. Op het board staat ook een illustratie van een in de brand staande skateboardwiel. Dit board is ontworpen door de designers van Osprey in Devon.

De Osprey Hot Wheel - Longboard 39" X 9" is gemaakt in een Twin Tip vorm wat zorgt dat je diepe bochten kunt maken zonder dat de wieltjes het deck aanraken. De longboard ligt laag aan de grond wat zorgt voor extra stabiliteit. De Osprey Hot Wheel is een ideaal board voor beginners.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek