Meer afbeeldingen

  • Osprey 38

Osprey 38" Drive In Longboard - Aqua

  • RS ABEC 7 Hogesnelheids-lagers
  • 38" x 9,87" Single Kick Deck
  • 7 inch Aluminium BS Truck
  • 7 PLY Koudgeperste Canadese Esdoorn
  • 70mm x 51mm 78A PU Gegoten witte wielen
€ 169,50
€ 156,00

Uitgebreide Beschrijving

De Osprey Drive In Aqua Longboard is gemaakt van esdoorn hout. Doordat het van esdoorn is gemaakt zorgt ervoor dat het een duurzaam board is. Dit board is ideaal voor korte manoeuvres en tricks voor op een platte ondergrond. Bij hoge snelheid geeft het board extra stabiliteit door zijn breedte.

Door het slimme klassieke design met een volle neus en een functionele achterkant maakt het een all-round board waarmee je een soepele rit maakt. Ook is er extra grip.

Dit board is ook in het rood verkrijgbaar.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek