Osprey Bushing Set 96A - Medium

Meer afbeeldingen

  • Osprey Bushing Set 96A - Medium

Osprey Bushing Set 96A - Medium

  • Set of 4 (2 x Barrel & 2 x cone bushings)
  • Made from PU
  • Hardness: Medium- 96A
€ 6,00

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Bushing Set 96A - Medium

PU Bushings- Medium Set 96A, ideaal voor skaters die het beste van twee werelden willen, zoals goed draaivermogen gepaard met een behoorlijke hoeveelheid stabiliteit bij het rechtdoor gaan. De set komt met 2 barrel and 2 cone bushings wat zorgt voor eenvoudig wisselen en upgraden van je skateboard bushings.

De 96A hardheid van elke PU bushing zorgt voor een goede mate van compressie wanneer de truck draait op de kingpin en dit zorgt voor minder weerstand bij het keren zonder in te boeten op terugslag of centreer vermogen van de truck bushing. Did geeft de skater controle bij het draaien maar blijft stabiel bij het cruisen in een rechte lijn.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek