Osprey Bushing Set 100A - Hard

Meer afbeeldingen

  • Osprey Bushing Set 100A - Hard

Osprey Bushing Set 100A - Hard

  • Set van 4 (2x Barrel & 2x cone bushings)
  • Gemaakt van PU
  • Hardheid: Hard- 100A
€ 6,50
€ 4,95

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Bushing Set 100A - Hard

Osprey Bushing Set 100A - Hard, ideaal voor skaters die opzoek zijn naar een solide en stabiele set up. Laat downhill longboard skaters hard rechtdoor gaan zonder de controle te verliezen over hun board; Ze zijn ook ideaal voor double kick riders die zoeken naar reactievermogen van hun deck bij het uitvoeren van hun tricks. De set komt met 2 barrel and 2 cone bushings waardoor je eenvoudig kan wisselen van setup voor je longboard

De 100A hardheid van elke PU bushing zorgt voor een klein beetje compressie wanneer de truck draait op de kingpin. Dit zorgt voor meer weerstand voor de skater bij het keren, een hoge terugslag en een goede centrering van de truck bushing, wat de skater meer stabiliteit geeft.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek