Osprey 27,75" Cruiser Skateboard - Text

Osprey 27,75" Cruiser Skateboard - Text

  • ABEC 9 chromen lagers
  • 27,75" x 8,25" Single Kick Deck
  • 5 inch Aluminium CT5 Truck
  • 7 PLY Canadese Esdoorn
  • 60mm x 45mm 78A PU Gegoten witte wielen
€ 79,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 27,75" Cruiser Skateboard - Text

Ben jij op zoek naar een compacte cruiser? Dan hebben we hier een Osprey cruiser voor je. De kicktail van de Osprey Text Cruiser is perfect als je korte manoeuvres wilt doen en tricks op de platte grond. Het board is geweldig om objecten te vermijden in de stad. Het board zorgt ervoor dat je een lager zwaartepunt hebt en dus extra stabiliteit bij hoge snelheid. De volle achterkant maakt het ook goed om tricks te doen. Dit is een allround board, wat betekent dat hij vrijwel voor alles geschikt is.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek