Omen Drop Through 41" Abstract

Meer afbeeldingen

  • Omen Drop Through 41" Abstract

Omen Drop Through 41" Abstract

  • Lengte deck: 104 cm / 41"
  • Breedte deck: 24 cm / 9.5"
  • Constructie:8-ply Maple
  • Mounting: Drop through
  • Gebruik: Cruising
  • Trucks:Paris 50 degree
  • Wielen: free spirit wheels
  • Bearings:free quickees
€ 234,95
€ 199,95

Uitgebreide Beschrijving

Omen Drop Through 41" Abstract

Dit Omen drop throug longboard is gemaakt van mooi stevig canadian maple wood. Gevormd in een w-concave dat ervoor zorgt dat je voeten stevig op hun plek blijven en je de optimale stabiliteit geven met sturen, en op hoge snelheden je balans laten bewaren. Door zijn shape is dit board laag en is wheelbite haast niet mogelijk en is hij fijn voor zowel jong als oud door zijn lage instap. Zijn griptape voorziet je van stevigheid en geeft je geen mogelijkheid om weg te glijden van je deck. Dit board is perfect voor verschillende stylen waaronder cruisen, carven, downhillen en freestylen. Welke discipline of disciplines binnen het longboard ga jij doen met dit Omen longboard?

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek