Omen Drop Through 38" Astronaut

Meer afbeeldingen

  • Omen Drop Through 38" Astronaut
  • Omen Drop Through 38" Astronaut

Omen Drop Through 38" Astronaut

  • Lengte deck: 96 cm / 38"
  • Breedte deck: 24 cm / 9.5"
  • Constructie: 8-ply Maple.
  • Mounting:Drop-through
  • Gebruik: Cruising
  • Trucks:Paris 50 Degree
  • Wielen:Free spirit wielen
  • Bearings:free quickees
€ 229,95
€ 205,95

Uitgebreide Beschrijving

Omen Drop Through 38" Astronaut

De Omen Astronaut is gemaakt van Canadian Maple medium stiff. De w-concave zorgt ervoor dat je voeten een vaste goede positie hebben en niet weg glijden, je hebt hierdoor perfecte controle en je kunt hem makkelijk besturen. Door die concave is dit board ook goed voor Downhill en speed riding. De drop-trough truckmontage zorgt ervoor dat dit board stabiel is en voor zowel jong als oud makkelijk te rijden is. De griptape zorgt voor maximale grip op het board en geeft je controle tijdens het sturen.

Gebruik dit Omen longboard voor onder andere Cruisen, carven, slalom, freeriding en downhill rijden.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek