Filter
Longboard merk
  1. Riviera (25)
Lengte Deck
  1. 9Inch
    46Inch
Breedte deck
  1. 6Inch
    46Inch
Prijs
  1. 139
    275

Riviera

Riviera 41" Ride Free Drop Through

€ 229,95 € 219,95

Riviera 38" Beta Fish Mini Drop Through

€ 229,95 € 219,95

Riviera 40.5" Heta Drop through

€ 274,95 € 259,95

Van hoog naar laag sorteren

27 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

27 Artikel(en)

Riviera longboard

Ben je op zoek naar een Riviera longboard? Dan zit je goed bij Longboardcenter.eu. Je vindt hier diverse Riviera longboards tegen de scherpste prijs. Welke discipline binnen het longboarden je voorkeur ook heeft, je vindt altijd wel een Riviera longboard dat hier bij past. Daarnaast kun je alle kanten op met je set-up waardoor je jouw longboard perfect aanpast naar wat jij het fijnste vindt rijden. Tussen onze Riviera collectie vind je diverse soorten boards. Zowel Pintail, drop through als topmount Riviera longboards hebben wij voor je.

Waarom een Riviera longboard?

Riviera draait ondertussen al weer heel wat jaartjes mee. En dat is niet voor niks. Met een Riviera longboard haal je een kwalitatief goed board in huis tegen een scherpe prijs. Wanneer je als beginner op zoek bent naar een longboard is een Riviera longboard een goede keus. Voor de beginner rijdt een Riviera erg fijn, en welke discipline je ook wilt beoefenen, je vindt altijd wel een plank die bij je past.

Set-up Riviera longboard

De complete Riviera longboards die je vindt op Longboardcenter hebben een goede basis set-up waar je een tijd meer vooruit kunt. De populaire Paris Trucks vindt je onder meeste Riviera longboards, dit gecombineerd met de Devine wielen en sneller lagers maakt het een prima set-up. Zowel als beginner als gevorderde haal je met een Riviera longboard een goede in huis!

Bestellen op Longboardcenter

Je Riviera longboard bestel je gemakkelijk online op Longboardcenter. Naast Riviera bent je op Longboardcenter ook voor verschillende merken aan het juiste adres. Denk hierbij aan longboards van merken als Globe, Landyachtz, Madrid en Loaded. Neem snel een kijkje in ons enorme assortiment. Op zoek naar een goedkoop longboard of een leuke longboard aanbieding? Neem dan eens een kijkje in onze sale. Hier vind altijd de leukste aanbiedingen! Zo haal je je longboard nog voordeliger in huis.