Filter
Longboard merk
  1. Globe (53)
Lengte Deck
  1. 6Inch
    40Inch
Breedte deck
  1. 6Inch
    10Inch
Prijs
  1. 49
    250

Globe

Van hoog naar laag sorteren

59 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

59 Artikel(en)

Globe longboard

Op Longboardcenter.eu vind je een ruim assortiment Globe longboards. Globe is al jaren lang erg populair als het gaat om longboards, skateboards en cruisers. Dit is dan ook niet voor niks. Globe longboards heb je al voor een scherpe prijs, de boards zijn altijd tot in de puntjes afwerkt. Dit is dan ook iets waar een Globe longboard aan te herkennen zijn. De details in zowel design , afwerking als goede set-up is wat Globe onderscheid. Zeker in deze prijsklasse longboards. Een Globe longboard is er zowel voor beginners als gevorderden. Op Longboardcenter vind je dan ook een uitgebreid en erg divers assortiment Globe longboards. Je vindt er neutrale boards maar ook veel met leuke printjes waardoor je niet alleen heerlijk rijdt maar ook een puur genot voor het oog!

Globe longboard in diverse soorten

Je vindt tussen onze Globe longboard soorten een ruime variatie. Tussen de verschillende soorten longboards zul je de Globe longboards aantreffen. Wij hebben een ruime keuze in Globe boards in onder andere de volgende longboard segmenten:

Wij hebben voor jou de beste Globe longboards geselecteerd waar jij weer een gehele tijd mee vooruit kunt. Maakt de tofste longboard trips op jouw Globe longboard. Ook biedt een Globe longboard veel mogelijkheden qua set-up. In de loop van de jaren kun je er dus ook voor kiezen je set-up een keer te veranderen, of onderdelen te vervangen.

Dé online longboard specialist

Bij Longboardcenter.eu ben je aan het juiste adres voor je longboard. Zo hebben we naast een Globe longboard ook nog merken als Osprey, Madrid en Brunotti. Bekijk ons ruime assortiment en kijk welk board het beste bij je past. Zou je graag persoonlijk advies willen hebben welk longboard nou het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze. Binnen de kortste keren rijd je heerlijk rond op je nieuwe longboard!