Osprey Melt - Cruiser 32.5" X 9.25"

Meer afbeeldingen

 • Osprey Melt - Cruiser 32.5" X 9.25"
 • Osprey Melt - Cruiser 32.5" X 9.25"

Osprey Melt - Cruiser 32.5" X 9.25"

 • Deck: 32.5 "x 9.25" Swallow Kicktail Deck
 • Wielen: 60mm x 45mm 78A PU Cast Aqua Wheels
 • Bearings: ABEC 9 Chrome Bearings
 • Materiaal: 7 laags koudgeperste Canadese Esdoorn
 • Truck: 7 "Aluminium Truck6mm
 • Risers: Rubber
€ 104,95

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Melt - Cruiser 32.5" X 9.25"

De Osprey Melt - Cruiser 32.5" X 9.25" heeft een kleurrijk, uniek en onderscheidend design. Het board is voorzien van grote zachte wielen. De Melt cruiser biedt een veel soepeler rijgedrag dan een traditionele dubbele kick en heeft een strakkere draaicirkel dan een longboard. Hierdoor ben jij snel in staat om obstakels te ontwijken. Door de breedte van het board is het makkelijker om je balans te bewaren, ideaal voor beginners. Door zijn formaat is deze cruiser ideaal op te bergen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek