Madrid Freeride Halberd Maxed

Meer afbeeldingen

  • Madrid Freeride Halberd Maxed
  • Madrid Freeride Halberd Maxed

MAGAZIJN UITVERKOOP Madrid Freeride Halberd 36,75" Maxed

  • 36,75" X 9,5" deck
  • Trucks: Topmount, X-Caliber RKP 180 mm
  • Wielen: Cadillac 'Khanas 66 mm 80A
  • Bearings: Speedy Lunatic ABEC7, spacers included
€ 279,95
€ 149,95

Uitgebreide Beschrijving

Madrid Freeride Halberd Maxed

Van freeriden tot downhill, dit Madrid longboard kan het allemaal aan! Dit drop through longboard heeft een goede set up waardoor je gegarandeerd een goed board in huis haalt. Sliden, tricks en hoge snelheden, dit Madrid board is er allemaal voor geschikt. De symmetrie van het board is puur functioneel, zelfs met hoge snelheden sta je stevig op dit board. De reverse kingpin trucks en grote zachte wielen zorgen ervoor dat je binnen no-time een hoge snelheid bereikt.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek