Globe Sagano 26" Grey Hibiscus

Meer afbeeldingen

  • Globe Sagano 26" Grey Hibiscus
  • Globe Sagano 26" Grey Hibiscus

Globe Sagano 26" Grey Hibiscus

  • Mini swallow tail cruiser with retro wheels, hibiscus printed grip tail and wrapped trucks.
  • Deck: 26” x 7.5” x 13.5”
  • Constructie: Resin-7 hard rock maple
  • Concave: Steep concave with nose and tail kick
  • Trucks: 4.25” Slant trucks
  • Wielen: 56mm 78a retro wielen
  • Lagers: Abec-7
€ 159,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Sagano 26" Grey Hibiscus

Ben je op zoek naar een compacte cruisers maar je moeiteloos overal rond kunt cruisen? Dan zit je goed met de Globe Sagano 26" Grey Hibiscus. Deze Globe cruiser is gemaakt van Resin-7 hardrock esdoornhouw met steepconcave met nose en tail kick. De Globe Sagano 26" heeft een mini zwaluwstaart en neem je over gemakkelijk meer naar toen. Met deze cruiser kun je cruisen, carven en pumpen. Met de 4.25" Slant trucks, 56mm 78 a wielen en ABEC-7 lagers heeft deze complete cruiser ook een goede setu-up! Je kant gelijk de weg op met de Globe Sagano 26" Grey Hibiscus.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek