Loaded Tan Tien flex 1

Meer afbeeldingen

  • Loaded Tan Tien flex 1
  • Loaded Tan Tien flex 1

Loaded longboard 39" Tan Tien Flex 1

  • Lengte deck: 99 cm / 39"
  • Breedte deck: 22 cm / 8.6"
  • Constructie: Bamboo + Birch, composites
  • Flex 1: tot 122 kg / Medium flex
  • Trucks:Paris v2 180 Trucks
  • Mouting: Drop through
  • Wielen: Orangatang Stimulus 70mm wheels
  • Bearings: Loaded Jehu
€ 329,95
€ 319,95

Uitgebreide Beschrijving

Loaded longboard 39" Tan Tien Flex 1

Loaded staat bekent om zijn vernieuwing gebracht door de gebruikers van Loaded. De rijders van de Tan Tien houden ervan om zich te blijven ontwikkelen met nieuwe truckjes en verschillende stylen van rijden. De tan tien bevat footlock concave, drop-trough setup en reageert goed op nose en tail kicks. De Tan Tien is zo ontwikkeld dat hij voor zowel voor beginner als gevorderden makkelijk in gebruik is als stunt board. De complexe countouren van dit board creëren een super reagerend board dat je de mogelijkheid geeft om vertrouwen te vergroten wanneer je in bochten stuurt, stunuts doet en gaat sliden.

Door het geweven bamboo hout met top grip design is dit een prachtboard om alleen al naar te kijken, maar je zult ermee moeten rijden om het ook echt te ervaren.

Flex 1: tot 122 kg
Flex 2: 59-95+kg
Flex 3: 36-77 kg

Let op: Het betreft hier de Loaded longboard 39" Tan Tien met Flex 1

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek