Loaded Dancer Bhangra - Complete

Meer afbeeldingen

  • Loaded Dancer Bhangra - Complete
  • Loaded Dancer Bhangra - Complete

Loaded Dancer 48.5" Bhangra - Complete

  • Lengte deck: 123 cm / 48.5"
  • Breedte deck: 24 cm / 9.5"
  • Constructie: Composites, Bamboo + Birch
  • Gebruik: Dance
  • Flex: Medium
  • Trucks: Paris v2 180mm trucks
  • Wielen: Orangatang Stimulus 70mm wheels
  • Bearings: Loaded Jehu
€ 389,95
€ 379,95

Uitgebreide Beschrijving

Loaded Dancer Bhangra - Complete

Een compact Dance/Freestyle deck, de Loaded Bhangra geeft je veel voet ruimte om jou dance moves de optimale ruimte te geven. De Bhangra is compact en licht van gewicht dus goed genoeg voor zowel steilere slides en lastigere tricks op vlakke ondergrond. De nose en tail kicks, doelbewuste gripart, medium concave en flex resulteren in een comfortabel en functioneel board dat vertrouwen geeft op zowel dance floors als heuvel achtig landschap.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek