Loaded 43" Dervish Sama "Circles

Meer afbeeldingen

  • Loaded 43" Dervish Sama "Circles
  • Loaded 43" Dervish Sama "Circles

Loaded 43" Dervish Sama "Circles" Flex 2

  • Lengte deck: 109 cm / 43"
  • Breedte deck: 23 cm / 9"
  • Constructie: Bamboo + Birch, Composites
  • Mounting: Drop through
  • Gebruik: Cruise, Carving
  • Trucks: Paris V2 - 180mm
  • Wielen: Orangatang In Heat - 75mm
  • Bearings: Loaded Jehu
€ 334,95
€ 319,95

Uitgebreide Beschrijving

Loaded 43" Dervish Sama "Circles" Flex 2

De loaded Dervish was een van de eerste Loaded longboards die door de drop-trough constructie de mogelijkheid om een flexy, bamboo board te maken met carver om de verschillende stylen goed uit te kunnen voeren.Met een iets breder deck dan zijn voorganger, de Dervisch Sama het een goede balans comfort, edge control, en een goed reactie vermogen. Gecombineerd met een betere concave profiel. Ze hebben een Nose en tail kicks toegevoegd om de pop en lock van je voeten te verbeteren voor freestyle tricks.

Het betreft hier de Loaded 43" Dervish Sama "Circles" met Flex 2!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek