Loaded Fat Tail Flex 3

Meer afbeeldingen

  • Loaded Fat Tail Flex 3

Loaded 38" Longboard Fat Tail Flex 3

  • Lengte deck: 96 cm / 38"
  • Breedte deck: 22 cm / 8.6"
  • Constructie: Composites, Bamboo+ Birch
  • Trucks:Paris v2 150mm Trucks
  • Mounting: Top mount
  • Wielen: Orangatang Fat Free 65mm wheels
  • Bearings: Loaded Jehu Bearings
€ 329,95
€ 319,95

Uitgebreide Beschrijving

Loaded 38" Longboard Fat Tail Flex 3

Een beetje verandering kan geen kwaad en dat was dan ook het doel van Loaded om de 'pintail' opnieuw te ontwerpen. Ze wilde het klasieke ontwerp moderniseren zodat het mee kon in de nieuwe stylen van het longboarden.

De fattail is ontworpen voor pumping, carving, slalom, freestyle en gewoom weg elke dagelijkse situatie waar levendige en energieke dingen op het pad komen.De concave locks zorgen ervoor dat je voeten op hun plaats blijven terwijl het topmount deck er voor zorgt dat je een energieke preformance kan uitvoeren in elke carve.

De breedte van het board is zo gemaakt dat rondom de trucks het board smaller is zodat je je positie kan behouden met het rijden door bochten. De mooi gevormde tail heeft silicone laag die de functionaliteit verbeterd bij freestyle stunts en surfstyle shredding. De flattail heeft ook een kleine nose voor manuals en shuvits.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek