Landyachtz Freedom Series Battle Axe 35 "Bear Graphic" - Complete

Meer afbeeldingen

  • Landyachtz Freedom Series Battle Axe 35 "Bear Graphic" - Complete

Landyachtz Freedom Series Battle Axe 35" Bear Graphic

  • Lengte deck: 89.5cm / 35.25”
  • Breedte deck:: 22.9cm / 9”
  • Wheelbase: 62.2cm / 24.5”.
  • Construction: 5 plies of bamboo.
  • Griptape: clear spray on.
  • Trucks: Bear 852 180mm.
  • Mounting: Drop through
  • Wielen: 69mm Hawgs 78A.
  • Bearings:Bear Spaceballs Abec 7.
€ 248,95

Uitgebreide Beschrijving

Landyachtz Freedom Series Battle Axe 35" Bear Graphic

De Landyachtz Battle Axe is een klasiek pintail longboard met een paar nieuwe aanpassingen in functionaliteit en style. De drop-trough zorgt ervoor dat je een fijne flow hebt en je fijn en laag kan pushen en daardoor meer stabiliteit heeft. Zorg dat je dit board altijd bij je hebt voor al je cruise avonturen. Zowel voor beginners als gevorderden is dit drop through pintail longboard perfect!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek