Landyachtz Battle Axe 35 Eagle

Meer afbeeldingen

  • Landyachtz Battle Axe 35 Eagle complete
  • Landyachtz Battle Axe 35 Eagle deck

Landyachtz Battle Axe 35" Eagle

  • Lengte deck: 89.5 cm / 35.25”
  • Breedte deck: 22.9 cm / 9”
  • Wheelbase: 62.2 cm / 24.5”.
  • Construction: Bamboo.
  • Trucks: Bear Grizzly
  • Mounting: Drop through
  • Wielen: Hawgs 69mm 78A
  • Bearings: Space Balls Abec 7
€ 248,95

Uitgebreide Beschrijving

Landyachtz Battle Axe 35" Eagle

Ga je weg door het dagelijks leven met het Landyachtz longboard Battle Axe 35". De speciale cutouts bij de wielen, het lange deck, en de droptrough setup werken samen om je een laag, stabiel deck te geven en ervoor te zorgen dat er geen wheelbite en slechte stabiliteit komt.De 35"lengte van het deck werkt perfect voor kinderen of wie dan ook met een kleine schoenmaat. Met dit drop-through longboard kun jij heerlijk rondcruisen. Ervaar het heerlijke rijgevoel van Landyachtz zelf met deze Landyachtz Battle Axe longboard!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek