Landyachtz 26 Dinghy Sasquatch

Meer afbeeldingen

  • Landyachtz 26 Dinghy Sasquatch
  • Landyachtz 26 Dinghy Sasquatch

Landyachtz 26" Dinghy Sasquatch

  • Lengte deck: 72.4 cm / 28.5”
  • Breedte deck: 20.3 cm / 8”
  • Construction: 7 plies of maple.
  • Trucks: Polar Bear
  • Mounting: Top mount
  • Wielen: Hawgs
  • Bearings: Space Balls Abec 7
  • Grip: Diecut Grip
€ 168,95

Uitgebreide Beschrijving

Landyachtz 26" Dinghy Sasquatch

perfect om mee te nemen door zijn kleine formaat, De Landyachtz 26" Dinghy Sasquatch cruiser . Ga er mee door de stad en over voetpaden in style, dit cruiser board is perfect voor het drukke stadse leven, of op school.Ga niet rijden op een goedkoop plastic skateboard als je dit mooie Canadees Maple Landyachtz board kan kopen van uitstekende kwaliteit.

Door zijn kleine formaat raak je de bekende stabiliteit en duurzaamheid niet kwijt. De Landyachtz Dinghy is een prachtige plank voor zowel beginnende als ervaren rijder.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek