Globe Stubby 30" Teak/Nightfall

Meer afbeeldingen

  • Globe Stubby 30" Teak/Nightfall

Globe Stubby 30" Teak/Nightfall

  • Wide, steady platform carving board
  • Deck: 30" x 10" x 16.25"
  • Constructie: Resin-7 hard rock maple
  • Concave: Mellow concave with kicktail
  • Trucks: 180mm Slant Reverse kingpin trucks
  • Wielen: 62mm 83a wielen
  • Grip: Recycled grit giptape
  • Embedded metal badge
  • Laser-etched art on mahohany stained painted deck
€ 159,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Stubby 30" Teak/Nightfall

Ben jij op zoek naar een cruiser waar je alle kanten mee op kunt? Dan hebben we hier de Globe Stubby 30" voor je. Deze cruiser heeft een wat breder deck dan je gewend bent van een cruiser. Dit zorgt ervoor dat de cruiser fijn is voor langere afstanden. Ook kun je met de set-up van deze cruiser alle kanten op en heeft hij veel eigenschappen van de meer core skateboards. Of je nou heerlijk rond gaat cruisen of naar het skatepark gaat, je kunt alle kant op met deze Globe cruiser. De laser etched art aan de onderkant van het deck maakt dit board helemaal af!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek