Globe Sledgehog Fiber-Carve 37.5" Tart Orange

Meer afbeeldingen

  • Globe Sledgehog Fiber-Carve 37.5" Tart Orange
  • Globe Sledgehog Fiber-Carve 37.5" Tart Orange

MAGAZIJN UITVERKOOP Globe Sledgehog Fiber-Carve 37.5" Tart Orange

  • Drop through longboard met drop down deck
  • Afmeting: 37.5” x 10” x 28.25"
  • Constructie: zeven lagen van esdoorn, glasvezel, drop
  • Concave: Medium
  • Trucks: Slant Magnesium 180 mm
  • Wielen: Bol Drifter 70 mm 78A
  • Lagers: Bol ABEC 7, inclusief spacers
€ 199,95
€ 129,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Sledgehog Fiber-Carve 37.5" Tart Orange

De Globe Sledgehog Fiber-Carve is een klassieke lowrider. Dit Globe longboard combineert een drop through truck montage met een verlaagde deck zodat je extreem laag bij de grond komt. Pushen, afremmen en sliden wordt extra gemakkelijk door het verlaagde zwaartepunt. Het deck is mooi en stijf door de glasvezel sandwich constructie. Een uitstekend board wanneer je gaat beginnen met sliden of lekker rond wilt cruisen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek