Globe Prowler Cruiser 38.5" Dot Wave

Meer afbeeldingen

  • Globe Prowler Cruiser 38.5" Dot Wave
  • Globe Prowler Cruiser 38.5" Dot Wave

Globe Prowler Cruiser 38.5" Dot Wave

  • Flush mounted Drop through style with cutawat wheel wells
  • Deck: 38.5"x 10"x 29"
  • Construction: Resin-9 hard rock maple
  • Concave: Slight side-to-side concave
  • Trucks: 180 mm Slant reverse kingpin trucks
  • Wielen: 69mm 83a wielen
€ 184,95
€ 169,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Prowler Cruiser 38.5" Dot Wave

De complete longboards uit de Globe Prowler Cruiser collectie is een van de eerste Globe longboards perfect geschikt voor beginners. Dankzij de drop-through flushcut mounting biedt de Prowler een laag zwaartepunt wat zorgt voor stabiliteit en maakt pushen gemakkelijker. Zelfs met een hogere snelheid sta je stabiel op de Globe Prowler Cruiser 38.5". Wheelbites worden voorkomen door de grote cutouts, dit allemaal in combinatie met de lage stance, slant trucks en wielen van Globe is de Prowler cruiser geschikt voor carving en cruising. Het leuke dot wave design maakt dit Globe longboard helemaal af!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek