Globe Geminon Kick 37.5" Burle/Black

Meer afbeeldingen

 • Globe Geminon Kick 37.5" Burle/Black
 • Globe Geminon Kick 37.5" Burle/Black

Globe Geminon Kick 37.5" Burle/Black

 • Globe longboard
 • Topmounted trucks
 • Deck: 37.5" x 9.125"
 • Construction: Resin-9 hard rock maple with Black Burle wood
 • Concave: Wide Side-to-Side Concave
 • Trucks: 180mm Slant reverse kingpin trucks
 • Wielen: 70mm 83a wheels
 • Lagers: Abec-7
 • Grip: Rugged downhill grip on the outer edges, recycled grit griptape grip down the center
€ 199,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Geminon Kick 37.5" Burle/Black

Met de Globe Geminon Kick haal je een longboard in huis perfect geschikt om rond te cruisen in de stad. Door de symmetrische kicks en kortere wielbasis kun je gemakkelijk scherpe bochten maken en zijn zelfs shuvits en flips mogelijk met dit Globe longboard! De trucks van dit longboard zijn Top mounted bevestigd. Dit zorgt ervoor dat je board stabiel staat, perfect geschikt voor de beginnende longboarder. De uitstekende specs van dit board in combinatie met het mooi afgewerkte design maakt het een echte topper!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek