Globe Geminon 38.5" Charcoal/Black

Meer afbeeldingen

  • Globe Geminon 38.5" Charcoal/Black
  • Globe Geminon 38.5" Charcoal/Black

Globe Geminon 38.5" Charcoal/Black

  • Drop trough board with clear broadcast grip for cruising, slopes and beginner to intermediate downhill
  • Afmeting: 38.5"x 10"
  • Constructie: Resin-8 hard rock maple
  • Concave: Slight side-to-side
  • Trucks: 180mm slant reverse kingpin trucks
  • Wielen: 69mm 83A wielen
  • Lagers: ABEC-7
  • Grip: Clear broadcast grip
€ 199,95
€ 169,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Geminon 38.5" Charcoal/Black

De Globe Geminon 38.5" met charcoal black design is een van de drop through freeride board uit de Globe collectie. Alles wat je nodig hebt heeft dit Globe longboard! Wil je gaan sliden tijdens het downhillen, dan heb je een goede aan dit board. Dankzij het ruime deck en lage zwaartepunt van de Globe Geminon 38.5" is hij perfect geschikt om te freeriden. Je kunt namelijk alle kanten op met dit board ; downhillen, carven of gewoon lekker rondcruisen. De Globe Geminon is er allemaal perfect geschikt voor. Dit complete Globe longboard heeft dan ook een goede set-up waar jij een hele tijd mee vooruit kunt!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek