Globe Chromantic Cruiser 33.1" Black/Pineapple/Bamboo

Meer afbeeldingen

 • Globe Chromantic Cruiser 33.1" Black/Pineapple/Bamboo
 • Globe Chromantic Cruiser 33.1" Black/Pineapple/Bamboo

Globe Chromantic Cruiser 33.1" Black/Pineapple/Bamboo

 • Deck: 33"x 7.75"x 22.25"
 • Concave: Mellow concave with kicktail
 • Construction: Bamboo + Resin-7 hard rock maple
 • Trucks: 6.0" Slant trucks
 • Wielen: 62mm 83a wielen
 • Grip: Clear broadcast grip
 • Abec 5
€ 179,95
€ 167,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Chromantic Cruiser 33.1" Black/Pineapple/Bamboo

De Globe Chromantic Cruiser is een surf geïnspireerde cruiser. Dit is terug te zien aan de shape van het deck, de fishtail van deze cruiser zorgt al snel voor deze link. De Chromantic cruisers van Globe zijn perfect geschikt om te cruisen en te carven. Door de medium korte lengte van het board heb je een hoge wendbaarheid wat ideaal is wanneer je in een drukkere omgeving gaat cruisen. De compacte afmeting van het board zorgt er tevens voor dat je deze Globe cruiser overal gemakkelijk mee naar toe neemt. De leuke black pineapple bamboo print maakt het helemaal af. Een uitstekende set-up wordt bij de Globe Chromantic cruiser met een uitstekend design wat tot in de puntjes is afgewerkt.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek