Globe Blazer 26" Bamboo/Almond

Meer afbeeldingen

  • Globe Blazer 26" Bamboo/Almond
  • Globe Blazer 26" Bamboo/Almond

Globe Blazer 26" Bamboo/Almond

  • Wood mini cruiser
  • Deck: 26"x 7.25" x 13,75"
  • Constructie: 7 Ply Hard Rock Maple Wood
  • Concave: Mellow Concave with kicktail
  • Trucks: 4.25" slant trucks
  • Wielen: 62mm 83a wielen
  • Lagers: ABEC-7
  • Grip: Clear broadcast grip
€ 129,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Blazer 26"Bamboo/Almond

De Globe Blazer 26" Bamboo/Almond design is ideaal voor in de zomer. Of je nou een beginnende boarder bent of ervaren, met deze Globe blazer kun je heerlijk rond cruisen. In tegenstelling tot de meeste andere Globe Blazer designs, heeft deze Globe Blazer cruiser geen inset printed grip, maar clear broadcast grip. Dit in combinatie met de goede set up maakt het een uitstekende cruiser tegen een scherpe prijs. De Globe Blazer neemt jou overal mee naar toe en is tevens gemakkelijk te vervoeren door zijn compacte afmetingen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek