Globe Big blazer 32" Black sky Shrooms

Meer afbeeldingen

  • Globe Big blazer 32" Black sky Shrooms
  • Globe Big blazer 32" Black sky Shrooms

Globe Big blazer 32" Black sky Shrooms

  • Longer wheelbase version of the blazer wit built-in bottle opener
  • Deck: 32"x 9.25"x 17.5"
  • Concave: Mellow concave with kicktail
  • Trucks:6.0"Slant trucks
  • Wielen: 62mm 83a wielen
  • Grip: Pinted en recycled grit griptape
€ 149,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Big blazer 32" Black sky Shrooms

Na de Globe Blazer 26"is hier de Globe Big Blazer van 32". Ideaal voor wat langere afstanden en overal gemakkelijk mee naar toe te nemen. Ideaal om in de drukke stad mee te cruisen, en gemakkelijk mee te nemen in de trein of bus. Het leuke aan het design van deze cruiser is toch wel de grip, de bovenkant van het deck is namelijk covered met printed grip met shrooms. De onderkant is prachtig blauw met zwart. Je raakt met deze globe cruiser al helemaal in zomerse sfeer!

De Globe Big Blazer 32" vind je in verschillende designs!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek