Globe Bantam Graphic ST 23" Paradise

Meer afbeeldingen

  • Globe Bantam Graphic ST 23" Paradise
  • Globe Bantam Graphic ST 23" Paradise

Globe Bantam Graphic ST 23" Paradise

  • Small, lightweight plastic bantam cruiser with s-trac™ grip, and a swallow tail
  • Afmeting: 23” x 6” x 11.5”
  • Constructie: Plastic deck
  • Concave: Flat concave with gradual kick tail
  • Trucks: 3.5” Slant trucks
  • Wielen: 59mm 78A wielen
€ 109,95
€ 99,95

Uitgebreide Beschrijving

Globe Bantam Graphic ST 23" Paradise

De Globe Bantam collectie bestaat uit plastic retro boards. Deze boards zijn geïnspireerd door de vintage jaren 60 en 70. Dit is dan ook terug te zien in de verschillende designs waarin de Globe Bantam cruiser verkrijgbaar is. We hebben hier de Globe Bantam Graphic ST 23" Paradise, deze bantam heeft een paradise bloemenprint, erg leuk voor in de zomer! De Retro plastic cruisers zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en hebben een toffe stijl. De Globe Bantam cruisers zijn echte eye catcher on the road!

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek