Downhill - Longboard 40.5" X 9.25"

Meer afbeeldingen

  • Downhill - Longboard 40.5" X 9.25"
  • Downhill - Longboard 40.5" X 9.25"

MAGAZIJN UITVERKOOP Osprey Downhill - Longboard 40.5" X 9.25"

  • 40.5” x 9.25” Twin Tip Concave Deck
  • 70mm x 51mm SHR 82A PU Blue Wheels
  • ABEC 9 Chrome Bearings
  • 8 Ply Canadian Maple
  • 7” Aluminium Drop Through Truck's
€ 146,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey Downhill - Longboard 40.5" X 9.25"

Downhill - Longboard 40.5" X 9.25" is een board met een geweldige fotografische afdruk van een afdaling. Let vooral op de details van de bomen en de schaduw. Het board is afgewerkt met wieltjes in de kleur aqua.

De Downhill - Longboard 40.5" X 9.25" zorgt ervoor dat er geen wheel bite mogelijk is. De wielen kunnen niet het board aanraken. De longboard is ideaal voor beginners vanwege de brede vorm, maar is ook uitermate geschikt voor de meer ervaren longboarder. Op het board kan makkelijk gespeeld worden met de gewichtsverdeling en het voetenwerk.

De wieltjes van de Downhill Longbard zijn erg zacht. Dit zorgt voor een ultra smooth ride. Je hoeft geen zorgen te maken over steentjes en andere oneffenheden.

Een andere functie van deze longboard is dat hij laag aan de grond is. Dit zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit. Een geweldige longboard met een mooie fotografische afdruk van een afdaling voor iedere skater.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek