Osprey OSX Envy Skateboard

Meer afbeeldingen

 • Osprey OSX Envy Skateboard
 • Osprey OSX Envy Skateboard
 • Osprey OSX Envy Skateboard
 • Osprey OSX Envy Skateboard
 • Osprey OSX Envy Skateboard

Osprey OSP Envy Skateboard - TY4434A

 • 5ply Chinese en 2kern Canadese esdoorn dek
 • Concave mid-section
 • Dubbele kick staart
 • 80AB zwarte grip tape
 • 85A durometer wheels13cm V-stijl aluminium truck
 • 54mm PU geïnjecteerde wielen
 • ABEC-7 chroom lagers rubber afdichting en oliesmering
 • White bushes31in skateboard is geweldig voor varen en trucs
€ 59,95

Uitgebreide Beschrijving

Speciaal ontworpen voor geweldige OSX hoogwaardige range Osprey 's , de Envy Skateboard Osprey OSX beschikt over een indrukwekkende concave middelste gedeelte en een super dubbele kick staart dek. Concave middelste gedeelte van het skateboard helpt om kickflips , heelflips en andere trucs uit te voeren .

Het dek is gemaakt met behulp van zeven lagen duurzaam Chinese en Canadese esdoorn en is bedekt met zwarte grip tape om een ​​stabiele rijervaring garanderen. De onderkant van het dek is versierd met een dun laagje rode verf , zodat de prachtige nerf van het hout zichtbaar blijft . Het dek is ook versierd met een koele aangepaste badge Osprey 's unieke ' Envy ' logo . Gelegen achter de rug truck is een extra Osprey logo , kleur rood en zwart met een stijlvolle witte versiering .

 

Witte wielen , versierd met de Osprey -logo, om stevige 13cm V - stijl aluminium trucks bevestigd . De wielen zijn voorzien van ultra - gladde ABEC -7 chroom kogellagers die wrijving verminderen en gelikter , sneller rijden.

De Osprey OSX Envy is het complete skateboard pakket : stijlvol , duurzaam en klaar om het skate park te bestormen !

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Meerheide 27
5521 DZ, Eersel