Brunotti Ben Longboard Blauw 161151402

Meer afbeeldingen

  • Brunotti Ben Longboard Blauw 161151402
  • Brunotti Ben Longboard Blauw 161151402

Brunotti Ben Longboard 35.8" Blauw

  • Merk: Brunotti
  • Afmeting deck: 91 x 23 cm
  • Assen: 150 mm
  • Wielen: 83A wielen
€ 199,99
€ 109,99

Uitgebreide Beschrijving

Brunotti Ben Longboard 35.8 inch Blauw

Longboard Ben van Brunotti is een zeer geschikt board om lekker door de stad te cruisen, of om skateboardtricks mee te doen. Het longboard van Brunotti is voorzien van een goede grip en is bovendien voorzien van een goede flex. Dit zorgt ervoor dat u volledige controle heeft over het board in alle weersomstandigheden. Assen: 150 mm. Wielen: 83A wielen. Dit zorgt ervoor dat de longboard Ben strakke bochten kan maken en dat het een speels en snel longboard is. Met dit board kunt u kickflips en snelle bochten combineren. Lengte board: 91cm x 23 cm.

Dit Brunotti Ben Longboard is ook verkrijgbaar in de kleur groen.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek