39" Twin Tip Drop Through Longboard - Flame Skull

Meer afbeeldingen

  • 39" Twin Tip Drop Through Longboard - Flame Skull
  • 39" Twin Tip Drop Through Longboard - Flame Skull

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru -Flame Skull

  • Concave longboard ontwerp
  • 7in drop through aluminium trucks en base
  • 75mm x 65mm PU cast wheels
  • PU cast dempers
  • ABEC-5 chromen lagers
  • Gave print op het board
  • Een geweldig board om mee te cruisen
€ 127,95

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 39" Twin Tip Drop Thru -Flame Skull

De Twin Tip Drop Through Longboards van Osprey maakt goeie betaalbare longboards, cruisers en skateboards voor de nieuwe, niet ervaren longboarders en skateboarders.

De Osprey 39" Twin Tip Drop Thru -Flame Skull heeft een mooie doodskoppen ontwerp. Dit board heeft een flexibel deck wat er voor zorgt dat het harde klappen opvangt.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek