38" Longboard Drive In - Rood

Meer afbeeldingen

  • 38" Longboard Drive In - Rood
  • 38" Longboard Drive In - Rood

Osprey 38" Longboard Drive In - Rood

  • Formaat: 38" x 9.87" (96,52 x 25,06 cm)
  • Materiaal :7PLY Canadees maple
  • Wheels: Osprey 70x51 mm
  • Grip tape: Die cut
  • Kleur: RoodBushings
  • Bearings: ABEC 7Risers:
  • Trucks: 7" Aluminium Trucks
€ 169,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 38" Longboard Drive In - Rood

De Osprey Drive In Aqua Longboard is geproduceerd van esdoorn hout. Dit longboard is duurzaam, juist door deze houtsoort waarvan deze is gemaakt. De Osprey Drive In Red Longboard heeft een slim, klassiek design met een volle neus en functionele kicktail, dit board is een all- rounder en zal je moeiteloos een vlotte rit bezorgen! Dit Osprey longboard is ideaal om jou van a naar b te brengen, ook in de drukke stad kun je goed uit de voeten met dit longboard.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek