Osprey 27" Cruiser - Transistor - Brown

Meer afbeeldingen

  • Osprey 27" Cruiser - Transistor - Brown
  • Osprey 27" Cruiser - Transistor - Brown

Osprey 27" Cruiser - Transistor - Brown

  • Deck: 27.75” x 8.25” Single Kick Deck
  • Wieltjes: 60mm x 45mm 78A PU Cast Oranje Wieltjes
  • Bearings: RS ABEC 7 High Speed Bearings
  • Materiaal: 7 PLY Koud geperste Canadese Esdoorn
  • Truck: 5 Inch Aluminium BS Truck
€ 132,50

Uitgebreide Beschrijving

Osprey 27" Cruiser - Transistor - Brown

Deze 27" Osprey cruiser is ideaal om mee te cruisen. Door zijn compacte afmeting neem je deze cruiser overal gemakkelijk mee naar toe. Tevens maak je gemakkelijk scherpe bochten en kun je met deze cruiser tevens tricks doen. Deze cruiser heeft een kicktail waardoor je gemakkelijk sprongen en tricks kunt doen. Met zachtere wielen dan een normaal skateboard zorgt de Transistor voor een super soepele rit zonder stoten. Ideaal voor de gevorderden onder ons! Het Concave deck helpt met de voet plaatsing en houding. Hierbij ervaar je een gevoel van extra ondersteuning wat ideaal is voor je eerste ritjes.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek