Meer afbeeldingen

  • Osprey Retro Plastic Skateboard Blue - TY5185 BLUE
  • Osprey Retro Plastic Skateboard Blue - TY5185 BLUE

Osprey Retro Plastic Skateboard Blue - TY5185 BLUE

  • 22.5" x 6", single kick plastic deck
  • 8cm aluminium truck and base
  • 60mm x 45mm PU cast wheels
  • ABEC-5 carbon bearings
  • High stregnth Polycarbonate Deck
€ 57,50

Uitgebreide Beschrijving

De Osprey Retro Plastic Skateboard Blue geeft waarde aan de oorsprong van het moderne skateboarden. In de jaren '70 was alles feller, hipper en cooler.

De Osprey Retro Plastic Skateboard Blue is bekend geworden door de uit California afkomstige Z-boys. Met zijn single kick deck is deze retro board geschikt voor zowel tricks als lange cruises.

Bezorgen

Wanneer je jouw longboard, skateboard, stuntstep of accessoires bestelt op Longboardcenter.eu kun je deze binnen enkele werkdag thuis verwachten.Indien wij het niet op voorraad hebben laten we je dit weten!

Betalen

Longboardcenter biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Longboardcenter), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.

Retourneren

Heeft u zich bedacht? Longboardcenter.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Longboardcenter gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.


Download Retourformulier


Retouradres
LONGBOARDCENTER.EU
Bukkumweg 24n
5081 CT Hilvarenbeek